sadaya Kategori

Imah>produk>Pengawet

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584279562540.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584290627357.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584290185275.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584290747640.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584291220429.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624584291286873.jpg
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat

Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang nganggo kantong jero PE
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukAsam Caprylhydroxamic
sinonim
museurkeun pikiran99.0% Min
CAS No.7377/3/9
EC No.230-936-7
Formula molekularC8H17NO2
Struktur Molekul图片 1
katingalianbubuk kristalin bodas
bauBau hampang ciri
Skala lebur78-81 oC
Résidu dina ignition0.2% Max
purity99.0% Min
Dugi karugian0.5% Max
Hidroksilamin0.2% Max
Hidroklorida
paket25kgs per kendang nganggo kantong jero PE
ciri
& efficacy
Asam organik baktériostatik épéktip, sanajan PH nétral
Cocog sareng kaseueuran bahan baku kosmétik
Asam organik kalayan kapasitas chelating tinggi
agén chelating
Antibakteri, cephalosporins generasi kadua
Kalayan ranté karbon panjang C8, éta tiasa dianggo salaku surfaktan, kanggo ngamajukeun dégradasi mémbran sél
Kaamanan-luhur
Disarankeun ngamuk pH: 2-8

Jéntré Gancang:

Asam organik baktériostatik épéktip, sanajan PH nétral
Cocog sareng kaseueuran bahan baku kosmétik
Asam organik kalayan kapasitas chelating tinggi
agén chelating
Antibakteri, cephalosporins generasi kadua
Kalayan ranté karbon panjang C8, éta tiasa dianggo salaku surfaktan, kanggo ngamajukeun dégradasi mémbran sél
Ocher flotation catcher

aplikasi
IDianggo salaku pengawet sareng agén chelating dina kosmétik
IIObat anti baktéri
VOcher flotation catcher

1

2

3

spésifikasi
katingalianbubuk kristalin bodas
bauBau hampang ciri
Skala lebur78-81 oC
Résidu dina ignition0.2% Max
purity99.0% Min
Dugi karugian0.5% Max
Hidroksilamin0.2% Max
Hidroklorida
paket25kgs per kendang nganggo kantong jero PE


Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan