sadaya Kategori

Imah>produk>Pengawet

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624091283978496.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624091287354120.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624257213465656.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624257214325981.jpg
Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik
Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik
Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik
Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik

Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang palastik
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA, West Union, Paypal
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukHexanediol
sinonim1,2- Hexanediol
museurkeun pikiran99.0% Min
CAS No.629-11-8
EC No.211-074-0
Formula molekularC6H14O2
Struktur Molekul1
katingalianCairan jelas henteu warnaan
Pkakeuheul99.0% Min
kandungan cai0.50% Max
Warna (Pt-Co) Hazen10 Max
pH (10% aq.)6.0-8.0
Dénsitas relatif (d25 / 25)0.9450-0.9500
paket25kgs per kendang
Characteristics
& efficacy
Kalenturan luhur dina rumus
Not kapangaruhan ku hidrolisis, suhu sareng pH
Lega dipaké dina produk cuti-di sareng siram
Antiseptic / Pengawet sareng beueus sakaligus
Hkaamanan igh, hampang sareng henteu ngairitasi

Jéntré Gancang:

Pelembab pikeun produk perawatan awak
Bakteriostatik
pangleyur
Pangaruh pengawet / antiséptik nalika dosis langkung ti 5%

aplikasi
IBahan baku péstisida Pyrethroid
IICross linker pikeun palastik Poliétilén
IIIPelembab pikeun produk perawatan awak
IVDisinféktan médis
VAgén ngabubarkeun pigmén

1

2

3

Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan