sadaya Kategori

Imah>kira-kira

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. dikembangkeun tina pengawet tradisional Parabens sareng Sodium Parabens saprak taun 1990-an. Salila 30 taun ka tukang, kami parantos ngalegaan séri produk Antiseptik sareng pengawet pikeun cocog sareng kawijakan perlindungan lingkungan ningkatkeun Cina sareng tren anyar pendaptaran global.

1622615921548947

内页显示-成品仓库库1

Urang ngakses tutuwuhan urang sorangan jeung situs pakait di Shanxi, Zhejiang jeung Shandong propinsi. Markas EC tech perenahna di Shanghai, puseur ékonomi Cina. R&D Lab diadegkeun di Guangzhou, pusat zona manufaktur produk Perawatan Pribadi ahir.

Echo Chemical Technology Co., Ltd. kalibet dina bahan kimia anu saé sareng khusus kalebet antiseptik, pengawet, agén anti dandruff kana widang sanitizer, Pembersih Rumah Tangga & institusional, disinféktan, kabersihan, Perawatan Pribadi, farmasi, kulit, péstisida, jsb.

内页显示-成品出厂装卸

内页显示-设备

Tim Echo mangrupikeun ahli kimia anu parantos fokus kana produk ieu sakitar 20 taun. Urang utamana wawuh kana ranté suplai tina Kloroksilénol (PCMX), Dichloroxylenol (DCMX) jeung bahan hulu-hilir formulasi ahir. Pangalaman dina produksi, aplikasi sareng bisnis Internasional ngajantenkeun Echo tiasa nyayogikeun dukungan anu cekap pikeun para klienna sacara global.


KELEBIHAN EchoChem:
* Pangalaman produksi kimia caket 30 taun
* Pangalaman ékspor éksténsif langkung ti 20 taun
* Kaunggulan DCS Téhnologi garis produksi
* Pangalaman GMP & ISO pikeun mastikeun Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab sorangan R&D jeung Test
* Situs anu dipisahkeun di Zona Kimia cocog sareng kawijakan Perlindungan Lingkungan sareng Kasalametan Cina pikeun mastikeun pasokan anu lestari
* Solusi aplikasi
* Fasilitas produksi drum packing internal

内页显示-包材生产线1

内页显示-包材生产线2

未 标题 -2