sadaya Kategori

Imah>produk>Baktisida

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624082819266062.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624082824110961.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624082824509416.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624245280191762.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624245280474737.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624245280588768.jpg
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min

Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD10-15 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang, kantong jero PE
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA, West Union, Paypal
Supply Pangabisa:3000MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukKloroksilénol (PCMX)
sinonim4-Cloro-3, 5-dimétilfénol 
PCMX
Kloroksilénol
4-kloro-3,5-xylénol
museurkeun pikiran98.5% Min
CAS No.88-04-0
EC No.201-793-8
Formula molekularC8H9ClO
Beurat molekul156.61
Struktur Molekul1
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:EC-Cide
Number Model:/
sertifikasi:/

Jéntré Gancang:

Bubuk bodas Baktisida
Spéktrum anu aman, éfisién tinggi, lega, baktéri toksik rendah;
Poténsi ageung kana Gram-positip, Gram-négatip, epifit sareng jamur disatujuan ku FDA;
Stabilitas kimia anu saé henteu kaleungitan aktipitas dina kaayaan panyimpenan normal
Kacida leyur dina cai; bébas leyur dina étanol (96%); leyur dina éter, dina terpenes sareng dina minyak maneuh. Ieu leyur dina larutan alkali hidroksida.
Disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Waktos rak 2 taun

aplikasi
perawatan pribadiSabun tangan antibakteri, sampo sareng produk séhat
rumah tanggaDisinfektan rumah tangga & institusional sareng detérjen, Kabersihan Umum & rumah sakit.
Widang industri sanésnaPikeun kagunaan antibakteri dina pilem, lem, diminyakan, tékstil sareng ngadamel kertas, jst.

PCMX 消毒 液

清洁

皂

spésifikasi
Assay,%98.5 Min
Tetrachlorethylene,%0.1 Max
2-Kloro-3,5-Xylénol,%0.2 Max
3,5-xylenol,%0.3 Max
4-Chloro-M-Cresol,%0.1 Max
2,4-Dichloro-3,5-xylenol,%0.3 Max
Beusi, ppm50 Max
Tambaga, ppm20 Max
Résidu dina ignition,%0.1 Max
Cai,%0.2 Max
Titik lebur,oC114-116
kaleyuranSolusi jelas tanpa masalah partikel
paket25kgs per kardus drum
20'FCL tanpa palét: 16200kgs
20'FCL kalayan palét: 11250kgs

2

3

4

Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar
* Sampel tiasa disayogikeun langsung

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan