sadaya Kategori

Produk Hot

  • Baktisida
  • Pengawet
  • Bahan Disinféktan
  • Bahan Cuci sungut
  • Tambih deui
  • Dichloroxylenol DCMX 98% Min kristal bodas Baktisida Antiseptik
    Dichloroxylenol DCMX 98% Min kristal bodas Baktisida Antiseptik
  • Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 OCT Anti dandruff Antiseptik
    Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 OCT Anti dandruff Antiseptik
  • Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
    Chloroxylenol (PCMX) Agén baktéri Bakterisilisasi Min
  • Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
    Asam Caprylhydroxamic, Cas7377-3-9, antiseptik, bakteriostat
  • Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
    Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
  • Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik
    Hexanediol 99.0% mnt Cas 629-11-8 , Moisturizer, Baktériostatik
  • Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
    Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
  • Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen
    Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen
  • Chloroxylenol (PCMX) pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
    Chloroxylenol (PCMX) pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
  • PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier
    PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier
  • Cetylpyridinium Chloride (BPK) CAS:6004-24-6
    Cetylpyridinium Chloride (BPK) CAS:6004-24-6
  • 3,5-xylenol pikeun panengah industri
    3,5-xylenol pikeun panengah industri
  • Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
    Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit

Propil Company

Echo Chemical Technology (Shanghai) Co., Ltd. dikembangkeun tina pengawet tradisional Parabens sareng Sodium Parabens saprak taun 1990-an. Salila 30 taun ka tukang, kami parantos ngalegaan séri produk Antiseptik sareng pengawet pikeun cocog sareng kawijakan perlindungan lingkungan ningkatkeun Cina sareng tren anyar pendaptaran global.

View

wartos

View
bt
  • 06 2021
    Palaksanaan kawijakan halal

    Bahan baku, prosés produksi sareng produk urang sadayana nyumponan sarat halal. Kami janji bakal ngahasilkeun produk anu halal teras-terasan.

  • 06 2021
    Cara dasar nyieun PCMX disinféktan

    Upami anjeun hoyong ngadamel disinféktan fenolik, kami nyarankeun anjeun pikeun nyobaan formula dasar sareng ngalakukeun dua léngkah ieu di handap.

  • 06 2021
    PCHi di Shenzhen, Cina. 24-26,2021 Maret. Booth No 1D35

    Kalayan sakitar 30,000 pengunjung sareng ahli industri terkemuka, PCHi mangrupikeun platform bisnis anu épéktip pikeun pemasok bahan domestik sareng internasional