sadaya Kategori

Imah>produk>Pengawet

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437707200205.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437719623111.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437719235984.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437719985915.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437720353541.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624437720208789.jpg
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik
Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik

Hydroxyacetophenone HAP 99% Min Baktisida Antiseptik

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA, West Union, Paypal
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukHydroxyacetophenones (PAH)
sinonimp-Hydroxyacetophenone; 4- Hydroxyacetophenone;
4-Asetilfénol; p-Asetilfénol;
4-hidroksifenil métil keton
museurkeun pikiran99.0% Min
CAS No.99-93-4
EC No.202-802-8
Formula molekularC8H8O2
Struktur Molekul图片 2
katingalianBubuk kristal konéng bodas nepi ka bulak
bauSeungit ciri
Skala lebur108-113 oC
Dugi karugian0.3% Max
paket25kgs per kardus drum
ciri
& efficacy
Patuh sareng ECOCERT
Sterilisasi spéktrum lega, épéktip ngalawan baktéri, kapang sareng ragi
Bébas éster hidroksibenzena, formaldehida, metilisotiazolinon
Disatujuan ku pangaturan global
Anti oksidasi, anti iritasi
Emulsifying penstabil
Ngamuk PH lebar, stabil dina pH 4 ~ 8 (80oC)
Kaamanan tinggi
Dosis anu disarankeun: 1% Max

Jéntré Gancang:

Antiseptik hampang anu épéktip luhur
Sinergis anu épéktip luhur
Kaamanan tinggi
Kalayan anti oksidasi, anti iritasi sareng fungsi anu sanés
Emulsifying penstabil
Seueur dianggo dina industri kosmétik

aplikasi
INgumbah-jauh produk perawatan pribadi, kawas sampo, gél pancuran, deterjen jeung sanitizer
IIProduk tabir surya & gel rambut
IIIMoisturizers & lotions
IVemulsi
VNgusap tisu

3

4

5

spésifikasi
katingalianBubuk kristal konéng bodas nepi ka bulak
bauSeungit ciri
Skala lebur108-113 oC
Dugi karugian0.3% Max
paket25kgs per kardus drum


Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Téknologi Kauntungan tina Fasilitas
* Sakabéh Approval sareng Lisensi Lingkungan sareng Kaamanan
* Garis produksi DCS
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Kauntungan Lab of R&D and Test
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan