sadaya Kategori

Imah>wartos

PCHi di Shenzhen, Cina. 24-26,2021 Maret. Booth No 1D35

Waktos: 2021-06-24 Hit: 119

Kalayan sakitar 30,000 sémah sareng ahli industri anu unggul, PCHi mangrupikeun platform bisnis anu mujarab pikeun panyadia bahan domestik sareng internasional pikeun kalibet sareng produsén kosmetik, perawatan pribadi sareng produk rumah tangga.

Gambar 1

20210624164800

Papanggih ECHO

Hayu pendak sareng penjualan kami di stan 1D35, aula 1 pikeun diajar biocides, pengawet sareng bahan kimia sanés. Kami bakal nyayogikeun anjeun produk anu saé sareng jasa anu langkung saé.

PCMX
DCMX
3-xylénol
Oct
Triclosan
Triclocaban

Gambar 2

Gambar 3