sadaya Kategori

Imah>wartos

Palaksanaan kawijakan halal

Waktos: 2021-06-24 Hit: 85

Bahan baku, prosés produksi sareng produk urang sadayana nyumponan sarat halal. Kami janji bakal ngahasilkeun produk anu halal teras-terasan.

Kami ngajamin yén henteu aya gajih sato atanapi kasus anu kontaminasi silang kajadian dina prosés produksi produk kami sareng produk na bersih pisan sareng higienis.

Kami bakal nginpokeun palanggan kami upami urang ngalakukeun parobihan dina prosés produksi kami, anu tiasa mangaruhan kana status HALAL produk kami ka hareup.


HALAL-1x

HALAL-2x

HALAL-3x