sadaya Kategori

Imah>produk>Bahan Cuci sungut

https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177546229.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571170467094.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177127202.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1637571177132486.jpg
PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier
PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier
PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier
PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier

PEG-40 Hydrogénated Kastor Minyak, Surfactant, Emulsifier

Kuantitas Orde minimum:60KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:60kgs per kendang palastik
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA
Supply Pangabisa:100MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukMinyak jarak PEG40-hidrogénasi
PEG40HCO
museurkeun pikiran98.0% Min
CAS No.61788-85-0
EC No.500-147-5
katingalianCairan kandel bodas nepi ka konéng konéng atawa némpelkeun
bauSeungit ciri
Kandungan aktip,% (105°C, 3 jam)98.0Min
Kaasaman, pH (1% aq.sol)5-7.5
Nilai Hidroksil (mgKOH/g) 48-52
4-Dioksan (ppm)10 Max
Jumlah Baktéri Jumlah (CFU / g)100 Max
paket60kgs per kendang palastik
ciriEmulsifier sareng surfaktan 
Kapasitas solubilisasi anu saé
Éta tiasa éncér dina proporsi naon waé saatos larut
Rasa lemes, lemes, teu lengket rasa
Dipaké dina kosmétik
Tanpa pangaruh kana persepsi sareng bau produk

Jéntré Gancang:

Emulsifier sareng surfaktan
Kapasitas solubilisasi anu saé
Dipaké dina kosmétik
Kasaluyuan anu saé
Tanpa pangaruh kana persepsi sareng bau produk

aplikasi
IKosmétik, sapertos toner, sérum, masker raray
IIProduk cuci, sapertos busa mandi / cuci
IIItinta basis cai, percetakan jeung dyeing

undefined

undefined

a-3

Penampilan sarta bungkusan

1-1

1-2

1-3

1-4

Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

undefined

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

undefined

1

Pakét & Pengiriman

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

仓库 1

仓库 2

出厂 装卸

2-1

2-2

 
panalungtikan