sadaya Kategori

Imah>produk>Tambih deui

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439302981845.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439313549392.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439314591868.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439314289370.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439314639230.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624439314249289.jpg
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit
Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit

Hydroxyethylurea 98.0% Min pelembab perawatan kulit perawatan kulit

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukHydroxyethilurea
sinonim2- Hydroxyethylurea; (2- Hidroksiétil)uréa;
β- Hydroxyethylurea;
museurkeun pikiran98.0% Min
CAS No.2078-71-9
EC No.215-304-0
Formula molekularC3H8N2O2
Struktur Molekul图片 2
katingalianbubuk bodas
bauBau hampang ciri
pH (10% aq.) 6.0-10.0
Konduktivitas (10% aq.)150 urang / cm Max
paket25kgs per kendang
CharacteristicsMoisturizer anu épéktip luhur
Rumus béaya rendah
Wide PH ngamuk, stabil dina pH 4 ~ 8 (80oC)
Widéal dipaké dina industri kosmétik
Rdosage dianjurkeun: 1% -20%

Jéntré Gancang:

Moisturizer anu épéktip luhur
Rumus béaya rendah
Seueur dianggo dina industri kosmétik
Dosis anu disarankeun: 1-20%

aplikasi
IProduk perawatan kulit, sapertos emulsion, lotion astringent, masker raray
IIProduk mandi & pancuran
IIIProduk perawatan rambut, sapertos sampo, kondisioner rambut, gél rambut
IVProduk beberesih, sapertos pembersih wajah
VProduk makeup sareng produk sunscreen
图片 2
图片 - 医用 清洁
图片 6
spésifikasi
katingalianbubuk bodas
bauBau hampang ciri
pH (10% aq.) 6.0-10.0
Konduktivitas (10% aq.)150 urang / cm Max
paket25kgs per kendang


Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan