sadaya Kategori

Imah>produk>Tambih deui

https://www.echochemtech.com/upload/product/1625464414292355.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1625464423389381.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1625464423590470.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1625464424220350.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1625464424107574.jpg
3,5-xylenol pikeun panengah industri
3,5-xylenol pikeun panengah industri
3,5-xylenol pikeun panengah industri
3,5-xylenol pikeun panengah industri
3,5-xylenol pikeun panengah industri

3,5-xylenol pikeun panengah industri

Kuantitas Orde minimum:200KGS kendang beusi galvanis
harga:USD6.50-8.00 / KG
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA, West Union, Paypal
Supply Pangabisa:3000MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran Produk3,5-xylénol
sinonim3,5-xylénol
3,5-dimétilfénol
MX
museurkeun pikiran99% Min
CAS No.108-68-9
EC No.203-606-5
Formula molekularC8H10O
Struktur Molekul图片 1
katingalianTeu warnaan nepi ka bulak konéng padet
bauSapertos phenol
Skala lebur, oC63-65
Cai,%0.2Maks
Résidu dina ignition,%0.5 Max
paket200KGS kendang beusi galvanis 
20'FCL kalayan palét: 16000kgs

Jéntré Gancang:

Teu warnaan nepi ka bulak konéng padet
Pabrik disinféktan, résin jsb.
Aplikasi dina péstisida tatanén
Disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Waktos rak 2 taun

aplikasi
Panganteur IndustriBaktisida
farmasiPanengah tina Metaxalone
Widang industri sanésnaPéstisida, dyestuff, résin, jst.

mf700-00087823

图 1x

图片 2

spésifikasi
katingalianTeu warnaan nepi ka bulak konéng padet
bauSapertos phenol
Skala lebur, oC63-65
Cai,%0.2Maks
Résidu dina ignition,%0.5 Max
paket200KGS kendang beusi galvanis 
20'FCL kalayan palét: 16000kgs


Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar
* Sampel tiasa disayogikeun langsung

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan