sadaya Kategori

Imah>produk>Bahan Disinféktan

https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945752789050.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945783277819.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945783925971.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945784144294.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945784272374.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945784198369.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1626945784485537.jpg
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri
Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri

Bubuk Bodas DCMX Murni pikeun Disinféktan sareng Sabun Antibakteri

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kg / kendang karton
5kg / PE pe * 5bag dina kantong jero Hideung PE
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA
Supply Pangabisa:500MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran Produk2,4-Dichloro-3,5-xylénol (DCMX)
sinonim2,4-Dichloro-3,5-dimétilfénol, Dikloroksilénol, 3,5-Dimétil-2,4-diklorofénol, DCMX
DCMX murni 
museurkeun pikiran98.0% Min
CAS No.133-53-9
EC No.205-109-9
Formula molekularC8H8Cl2O
Beurat molekul191.1
Struktur Molekul1
Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:ECide-DC98
Number Model:/
sertifikasi:/

Jéntré Gancang:

Echochem tiasa nyayogikeun anjeun dukungan téknis tina formulasi disinféktan sareng prosés produksi kalebet DCMX & PCMX.
Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Kasucian luhur 98% Min
Baktériida Anti baktéri anti-jamur antiséptik pikeun rumah tangga sareng institusional & Industrial Disinfectant
Antiseptik toksik sareng spéktrum lega & baktériis pikeun pembersih tangan, sabun cair, cuci tangan, sabun antibakteri, sampo awak, sampo rambut.
Rada leyur dina cai.
Janten gampang leyur dina larutan basa, pelarut organik.
Kedah diéstokeun di tempat anu garing sareng tiis di luar sinar panonpoé.
Waktos rak 2 taun

aplikasi
perawatan pribadiSabun tangan antibakteri, sampo sareng produk séhat
rumah tanggaDisinfektan rumah tangga & institusional sareng detérjen, Kabersihan Umum & rumah sakit.
Widang industri sanésnaPikeun kagunaan antibakteri dina pilem, lem, diminyakan, tékstil sareng ngadamel kertas, jst.

图片 1-DCMX 消毒 液

皂 2s

中东 女人 厨房 清洁

spésifikasi
katingalianBodas jeung bubuk kaluar-bodas
museurkeun pikiran98.0% Min
bauSapertos phenol
Skala lebur, oC91-96
Cai,%0.5 Max
Résidu dina ignition,%0.5 Max

DCMX 内 包装 1

DCMX 内 包装 2

DCMX 内 包装 4

DCMX 外包装 1

Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Pakét & Pengiriman

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

仓库 1

仓库 2

出厂 装卸

 
panalungtikan