sadaya Kategori

Imah>produk>Bahan Disinféktan

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624247218896945.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624247223899652.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624247223104675.jpg
Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen
Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen
Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen

Terpineol 85.0% mnt Cas 8000-41-7 Pelarut dina detérjen

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per kendang palastik
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA,
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran Produkterpineol
museurkeun pikiran85.0% Min
CAS No.8000-41-7
EC No.232-268-1
Formula molekularC10H18O
Struktur Molekul1
katingalianBodas janten bulak konéng cairan jelas
Eusi Terpineol85.0% Min
kandungan cai0.50% Max
Densitas relatif, dina 20 taunoC0.925g / cm3 min
réfraktif Index1.4750-1.4850
paket25kgs per kendang, 175kgs per kendang
ciri
& efficacy
Gampang leyur dina étil alxohol
Rasa sintétik kalayan produksi tinggi
Pangleyur anu seueur dianggo

Jéntré Gancang:

Pangleyur pikeun deterjen
pangleyur
Seueur dianggo dina rasa sareng wangi
Lega dipaké dina deodorizer

aplikasi
IPangleyur pikeun deterjen
IISeueur dianggo dina rasa sareng wangi
IIILega dipaké dina deodorizer




Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan