sadaya Kategori

Imah>produk>Baktisida

https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436464236539.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436477495879.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436477939074.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436477198601.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436477592250.jpg
https://www.echochemtech.com/upload/product/1624436477425294.jpg
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik
Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik

Piroctone Olamine Cas 68890-66-4 Anti dandruff Antiseptik

Kuantitas Orde minimum:25KGS
harga:USD5.00-50.00 / KG
Rincian bungkusan:25kgs per drum plastik kalayan kantong jero PE
Waktos pangiriman:Gancang
Sarat pamayaran:TT, LC, DP, DA
Supply Pangabisa:300MT / taun


panalungtikan
produk Pedaran
Ngaran ProdukPiroctone Olamine 
sinonim1-hydroxy-4-methyl-6(2,4,4-trimethylpentyl)2-pyridon mono-ethanolamine salt
museurkeun pikiran99.0% Min
CAS No.68890-66-4
EC No.272-574-2
Formula molekularC16H30N2O3
Struktur Molekul图片 1
katingalianBubuk kristal konéng bodas nepi ka bulak
kaleyuran0.1g + 10ml H2O:Henteu leyur
1.00g + 10ml Métanol:Ngaleyur
Kaasaman, pH8.5-10.0
Skala lebur133-136 oC
Résidu dina ignition0.2% Max
purity99.0% Min
Dugi karugian0.3% Max
Mono-Étanolamin20.0-21.0%
Métanol500 ppm Max
Étil Asétat500 ppm Max
Nitrosamin500ppb Max
Logam beuratPb≤10mg / kg, Hg≤1mg / kg, As≤2mg / kg, Cd≤5mg / kg
paket25kgs per drum plastik kalayan kantong jero PE
ciri
& efficacy
Dipaké salaku Agén Antidandruff dina sampo
Fungisida spéktrum lega pikeun maéhan jamur jeung kapang
At neutral Ph,Piroctone Olamineexists in the form of free acid with pKa of 7.4
Amarah PH lega, stabil dina pH 3 ~ 9.
Kaamanan tinggi
Dosis anu disarankeun: 0.05-0.75%

Jéntré Gancang:

Agén Antidandruff anu épéktip pisan
Kaamanan tinggi
Seueur dianggo dina sampo
Amarah PH lega, stabil dina pH 3 ~ 9.

aplikasi
ISampo anu ngandung gisi, sampo kondisionér, Kondisioner rambut
IISabun toilét
VKosmétik, Produk beberesih

1

2

3

spésifikasi
katingalianBubuk kristal konéng bodas nepi ka bulak
kaleyuran0.1g + 10ml H2O:Henteu leyur
1.00g + 10ml Métanol:Ngaleyur
Kaasaman, pH8.5-10.0
Skala lebur133-136oC
Résidu dina ignition0.2% Max
purity99.0% Min
Dugi karugian0.3% Max
Mono-Étanolamin20.0-21.0%
Métanol500 ppm Max
Étil Asétat500 ppm Max
Nitrosamin500ppb Max
Logam beuratPb≤10mg / kg, Hg≤1mg / kg, As≤2mg / kg, Cd≤5mg / kg
paket25kgs per drum plastik kalayan kantong jero PE


Kauntungan parusahaan

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 20 taun
* Kauntungan Téhnologi pikeun prosés DCS sadayana
* Persetujuan Hukum sareng Lisensi cocog sareng kabijakan Lingkungan sareng Kaamanan
* Ngakses fasilitas pembuatan Paket internal
* Jaminan Kualitas Stabil sareng Terpercaya
* Lab Kauntungannana R&D sareng Instrumén Tés
* Harga anu wajar

Tutuwuhan sareng Fasilitas

_DSC8627

_DSC8641

_DSC8738

1

DSC8739

P1040745


Kauntungan Lab of R&D sareng Instrumén Tés

实验室 3

实验室 8

实验室 6

实验室 7-8 有人 的 照片 二 选 一 或者 都 放 , 看 排版 情况

1

Ngakses garis pembuatan Paket Internal
Echo Chemtech ngakses garis Produksi drum kartonna nyalira

材 生产 线 1

材 生产 线 2

Pakét & Pengiriman

2

3

4

5

6

 
panalungtikan